От първите си дни в бизнеса преди 25 години до

...
От първите си дни в бизнеса преди 25 години до
Коментари Харесай

Ангел Стоилов - 25 години качество, доверие и надеждност

От първите си дни в бизнеса преди 25 години до през днешния ден Ангел Стоилов е важен сътрудник на българската машиностроителна промишленост в доставката на метали.

В бурята на прехода към свободен пазар се научихме на експедитивност, еластичност, само че на първо място на това, че най-важният ориентир по пътя на една компания е клиентът, който постоянно се завръща и в никакъв случай не е отчаян.

Затова ние в Ангел Стоилов поставихме като своя стратегическа цел салдото сред класическата търговия с поддържане на склад и услугите на сервизен център за доставка на заготовки. Така съумяваме да удовлетворим по едно и също време и огромния консуматор, предлагайки му конкурентни цени и големи ресурси на склад, и дребносерийния производител, на който осигуряваме комфорта на комплексната услуга от вида „ всичко под един покрив”. При нас сътрудниците ни намират голям продуктов подбор, могат да получат минимални количества на доставка, отрезни услуги, ръководство на качеството, личен превоз, отсрочено заплащане.

Успешната тактика ни разреши да изградим забележителна материална база, която е гръбнакът на бизнеса ни. Днес разполагаме с 4 складови бази в Пловдив и София; над 150 000 кв. м покрити складови площи, роботизирани хранилища KASTO, личен камионен превоз, единствения в Пловдив ЖП коловоз непосредствено до наш склад. Фирмата ни е сертифицирана по ISO 9001:2008, интегрирали сме ERP осведомителна система SAP, разполагаме със лична лаборатория за химичен разбор и механични тествания, непрестанно влагаме в развиването на личния състав си, който през днешния ден е над 180 души.

Като едноличен водач в сегмента „ специфични стомани” и цветни метали във компания Ангел Стоилов ще намерите складов ресурс от 40 000 тона когато и да е в необятен подбор от повече от 10 000 обособени продукта с най-различно приложение в машиностроенето, като да вземем за пример:

Плоски артикули от стомана:

- Сухопътни войски ламарини за надълбоко евакуиране марки DC01, DC03, DC04

- Нормализирани Гранични войски ламарини с висок клас на равнинност и повърхнина, подобаваща за лазерно рязане - DD11, DD14, P265GH+N, S235J2+N, S355J2+N, S700MC

- Сухопътни войски и Гранични войски ламарини за термична обработка С45, 40Х, 42CrMo4, 51CrV4, 65Г, дебели плочи до 300 мм, закалени Сухопътни войски ленти от 65Г

- Износоустойчиви плочи клас 400 и 500 на международни марки като HARDOX, DUROSTAT, NICRODUR, QUARD, RAEX и други

Дълги артикули от стомана:

- Сортов прокат - кръгове, квадрати, шини и винкели от S235JR

- Дребнозърнеста високоякостна стомана S355J2+N - кръгове, квадрати и шини

- Пръти с квадратно и кръгло сечение до 1000 мм от марки стомани за термообработка като С45, 40Х, 42CrMo4, 18ХГТ

- Калибровани стомани - студено изтеглени и шлайфани пръти в разрези кръг, квадрат, шина и шестостен в марките S235J2C, S355J2C, C35, C45, 41Cr4, 11SMn30

Инструментални стомани - Х12МФ, 5ХНМ, 4Х5МФС, 1.2311, ШХ15

Профили - П-профили, Двойно Т, винкели от високоякостна стомана S355J2+М с висок клас на повърхнина, подобаващи за машиностроенето.

Безшевни тръби - S355J2H, P355NH, C45, 41Cr4

Заварени профилни тръби от марките S235JR и S355J2+N - размери до 500*300*16 на склад.

Мед, месинг, бронз, олово и чугун от непрестанно леене.

Алуминий - кръгли пръти, плочи и дебелостенни безшевни тръби от сериите 1***, 2***, 5***, 6*** и 7*** когато и да е налични на склад.

В сервизния си център предлагаме:

- Разкрой на плоски артикули от гилотина, газово, плазмено, лазерно рязане.

- Огъване на абкант и дробометно разчистване - машина вид „ въртяща маса” за единични елементи, както и линия за бластиране на цели листи.

- Слитер за сцепване на шини от руло

- Развивна и вярна линия за листи от рулон

- Обстъргване на Гранични войски кръгли пръти

- Серийно рязане на прътов материал на лентоотрези и циркуляри KASTO

- Разкрой на алуминиеви плочи на циркуляр

- Термичен център с вакуум пещи

- Собствен превоз и логистика от вида „ just-in-time доставки”.

Днес Ангел Стоилов е синоним на качество и надеждност - услугата ни е добре позната и ценена от приятелите ни по цяла България и Балканите в секторите - вагоноремонт, хидравлика, коване, краностроене, автомобилна промишленост, защита и общо машиностроене.

Заповядайте и вие - ние сме подготвени!

(подпис на Ангел Стоилов)
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР