От парламентарната трибуна Петков нарече Меморандума за разбирателство писмо за

...
От парламентарната трибуна Петков нарече Меморандума за разбирателство писмо за
Коментари Харесай

ГЕРБ: На две офшорки е дадена енергетиката ни, ще теглят 1 млрд. евро от външните пазари

От парламентарната естрада Петков назова Меморандума за съгласие писмо за желание с Gemcorp. Всъщност това съставляват офшорни компании, в които безусловно е дадена цялата енергетика на България. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.

Той изясни, че това ще стане със съфинансиране на търговски действия за разширение на производството на сила, преноса, интерконекторите, в това число и благосъстоятелност, която е общинска.

“Това са нуклеарна сила, централно отопление, Марешкия басейн – на две офшорки. А за какво са ми тези офшорки? Защото там си им крият парите. И доста проверяващи публицисти обичаха да търсят офшорки, само че като откриха на Асен Василев, те станаха „ положителни “ офшорки”, сподели Борисов.

Бoрисов прочете част от меморандума, с който разполага парламентарната група на ГЕРБ-СДС, откакто са поискали копие и документът не е засекретен. Според него става дума за “чудовищна спекулация и голяма корупция за милиарди” и това съставлява заробване на България.

“Това държавно управление е цар на разточителството на фона на недоволно население поради инфлацията. Не е вест, че ще плащаме лихви. Сега се готвят да вземат 1 милиард евро от външните пазари. Не разбирате ли, че тези хора ви ограбват и когато си тръгнат, няма кой да ви помогне? Трябва национално единодушие и президентът Радев има водеща роля, с цел да се измъкнем от обстановката, в която сме”, съобщи Борисов.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР