От парламентарната трибуна от Възраждане остро осъдиха действията на македонското

...
От парламентарната трибуна от Възраждане остро осъдиха действията на македонското
Коментари Харесай

Възраждане осъдиха действията на македонското МВР срещу група деца, които били на посещение у нас

От парламентарната естрада от " Възраждане " остро осъдиха дейностите на македонското вътрешно министерство против група деца, които са били на посещаване в България.

" Вчера в Македония се случи следното. По предписание на вътрешния министър на Македония Оливер Спасовски стартира развой против деца под 14 години, които от през вчерашния ден са в развой на разпити в прокуратурата, от полицията, в това число и от тайните служби. Каква е виновността на децата от Битоля. Те са взели участие в план „ Малък битолски Монмартър “. Те идват предходната седмица в България при едно от тях се срещат с български политици и това, съгласно вътрешния министър е да бъдат разпитвани, тъй като са правили политическа активност “. Това съобщи ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Ние от Възраждане настояваме Министерство на външните работи да излезе с неоправдателна декларация и да е сложи въпрос пред нашите сътрудници на най-високо равнище. Ако България не реагира, тези случаи ще продължат, тъй като задачата е да се насади боязън. Дори боязън в деца да не идват в България, с цел да рисуват с тебешири. И това се случваше през вчерашния ден, до момента в който в тази зала се четяха лицемерни заявления за Илинденско-Преображенското въстание от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Срам и срам за ПП-ДБ и ГЕРБ. Ако България и този път не реагира на това предизвикателство към нас, идващият път ще им убити хора. Защото знакът е - бийте българите, убивайте ги, вкарайте ги в режим на Апартейд ", добави още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР