От парламентарната група на ДПС са внесли в деловодството на

...
От парламентарната група на ДПС са внесли в деловодството на
Коментари Харесай

ДПС викат Нинова да обясни какво е форсмажор

От парламентарната група на Движение за права и свободи са внесли в деловодството на Народното събрание искане, с което да изслушат вицепремиера и министър на стопанската система Корнелия Нинова . Причината - какво съставлява форсмажорът и по какъв начин той ще помогне на бизнеса. Това разгласи депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев пред публицисти в Народното събрание.

От Движение за права и свободи не знаят какво съставлява терминът " форсмажор " и желае Нинова, екипът или юристите ѝ да обяснят в Народното събрание. " Това го няма в законодателството и това е целия проблем. Всички ограничения, които са ориентирани, би трябвало да бъдат доста ясни. Всяко едно лекарство има позитивно деяние, само че има и негативно деяние, а същото е и с една мярка ", уточни Йордан Цонев.

Цонев е на мнение, че в актуалната обстановка всичко може да сътвори проблем и за това от Движение за права и свободи желаят обяснение. От партията на Мустафа Карадайъ биха подкрепили всяка самодейност, която е в интерес на бизнеса и хората поради инфлационния потрес и ценовите рецесии.
 Христо Иванов: С форсмажора Нинова основава напрежение
Христо Иванов: С форсмажора Нинова основава напрежение

Политическа партия и Демократична България срещу радикалния форсмажор

" Ако форсмажорът значи блокиране на всички контракти в страната, би трябвало да се каже какви са последствията за бизнеса и хората от това . Едно такова предложение изисква редовно обяснение, с цел да има ясна позиция и да знаем дали бихме могли да го подкрепим или не ", акцентира Цонев.

Той посочи, че през днешния ден едва ли Нинова щяла да пристигна в Народното събрание, с цел да изясни за форсмажора.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР