От Париж до Берлин европейските градове търсят решения за двуколесното

...
От Париж до Берлин европейските градове търсят решения за двуколесното
Коментари Харесай

Европа се опитва да намери решение на проблемите с електрическите скутери

От Париж до Берлин европейските градове търсят решения за двуколесното събитие, което бързо преобразява градския пейзаж в международен мащаб: електрическите скутери.

Защитниците им ги смятат за скок към бъдещето, ободрителен, учреден на електронно приложение метод да профучиш от Лувъра до Айфеловата кула, без да произвеждаш замърсяване, което задавя планетата, написа Българска телеграфна агенция.

„ Глупости! ”, споделят критиците, като показват растящия брой пострадвания и даже смъртни случаи, в които са забъркани електрически скутери. Те порицават това ново стеснение за пешеходците, колоездачите и водачите, които към този момент се борят за лимитираното пространство по градските улици. 

От другата страна на океана, американските градове също се борят да управляват фирмите, които дават чартърен транспортните средства и да опазят невредими водачите им.

Ето какво вършат някои европейски страни по въпроса:

Франция

В понеделник френското държавно управление, което приготвя нови правила, се срещна с жертви на произшествия със скутери. Само в Париж има повече компании за скутери чартърен, в сравнение с в задачите Съединени американски щати, съгласно юнско проучване, и минимум 20 000 кръстосват по историческите му улици.

Повечето са наети посредством мобилно приложение скутери, които вземаш и оставяш, където пожелаеш и това е изключително привлекателно за туристи и младежи. Но групи на потърпевши от скутери споделят, че тези ползватели не познават френските правила за придвижване по пътищата и не постоянно могат да бъдат държани виновни за произшествия. Тази година в Париж беше погубен лидер на скутер, а ранените са десетки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР