От основните цели, които сме си поставили с измененията в

...
От основните цели, които сме си поставили с измененията в
Коментари Харесай

Никола Минчев: Няма да има отстъпление за промените в Конституцията

" От главните цели, които сме си сложили с промените в Конституцията, не се вижда да има оттегляне и имам вяра, че до дъно ще бъде по този начин ", съобщи в " Панорама " по Българска национална телевизия Никола Минчев, заместник-председател на парламентам и народен представител от ПП-ДБ.

По думите му с промените се цели смяна в метода, по който работи правосъдната власт, които с течение на времето да дадат резултат и правораздаването да бъде бързо, навременно и заслужено.

" Публичността не е минус, само че при всички положения по-спокойна работа в границите на болшинството в пленарната зала би била от изгода. За дерогацията откакто е достигнато до консенсусно виждане сред обособените парламентарни групи, не виждам за какво би трябвало тази тематика да се повдига още веднъж всяка седмица и да се употребява като разменна монета ", добави Никола Минчев.

Относно проблема с шефа на " Пирогов " Никола Минчев разяснява, че тази кадрова смяна е напълно в пълномощията на министъра на опазването на здравето.

" Не може това да става причина за блокаж на работата на Народното събрание ", сподели още Никола Минчев.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР