От Организацията по прехрана и земеделие към ООН (FAO -

...
От Организацията по прехрана и земеделие към ООН (FAO -
Коментари Харесай

ФАО обяви детски конкурс за снимка, илюстрираща идеята за нулев глад по света

От Организацията по издръжка и земеделие към Организация на обединените нации (FAO - Food and Agriculture Organization of the United Nations), която управлява интернационалните старания в битката против глада, се обръщат към всички деца и младежи по целия свят с забавно предизвикателство. Всички на възраст от 5 до 19 години имат шанса да употребяват цялото си въображение и да основат афиш, илюстриращ една от главните дела на ФАО, наречена Zero Hunger ( " Нулев апетит " ).

Младите мозъци могат могат умерено да почерпят ентусиазъм от World Food Day Activity Book, който в действителност въплъщава концепцията на Zero Hunger и демонстрира по какъв начин дружно, обединени, можем да действаме за световната смяна, обвързвана с идеята за допустимо минимум гладуващи хора по целия свят.

Направете фотография или сканирайте вашия афиш и изпратете своето ентри като попълните формата за кандидатстване на нашия уеб страница. Краен период за подаване на документи 9 ноември 2018 година! Журито ще избере трима спечелили във всяка възрастова категория, които ще бъдат оповестени на уеб страницата на организацията през декември. Победителите ще бъдат разпространявани от представителствата на ФАО по целия свят и ще получат премия и документ. Те ще участват и в ревю в седалището на ФАО в Рим.

WORLD FOOD DAY 2018 ACTIVITY BOOK

Знаете ли, че на света има 815 милиона души, които заспиват гладни, а в това време 1,9 милиарда души са с наднормено тегло?

Сега светът е подложен пред предизвикването на Zero Hunger да реализира нулев апетит и по-добро изхранване на хората по света до 2030 година Но държавните управления не могат да се оправят сами - всеки има своята значима роля. На уеб страницата на ФАО можете да разбере по какъв начин всеки от нас може да се включи в смяната - държавни управления, служащи, бизнесът, компаниите, корпорациите и необятната общност, всичко зависи от нас! Промяната е в този момент!



Редактор: Милена Славкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР