От опозицията вече усещат, че ще загубят и тези избори,

...
От опозицията вече усещат, че ще загубят и тези избори,
Коментари Харесай

Борисов: Опозицията усеща, че ще загуби, затова стават злобни


От опозицията към този момент усещат, че ще изгубят и тези избори, и стават злобни и жлъчни. Това сподели министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Стара Загора.

По думите му в последните години се влага от ден на ден в инфраструктура и резултатите са забележими.

Борисов съобщи още, че от опозицията нямат какво да покажат. "Искаме нещо да им намерим недостатък, само че те нищо не са строили, нищо не са правили ", сподели още той, представен от "Фокус ".

"Следващата седмица ще открием нов немски авто цех в Пазарджик. Плюс околовръстното, пътя Пловдив - Асеновград. Искам да видя дали за сезона ще съумеят да стане пътят до Слънчев бряг, с цел да няма тапи въобще. В Бургас международно състезание по лека атлетика ще се организира - и там желая да видя по какъв начин вървят нещата идната седмица ", съобщи Борисов.

Той уточни, че сега в България се вършат големи градежи. "И те по тази причина беснеят - гняв ги е, тъй като виждат, че и приходите се подвигат, и вложенията са огромни. Виждате президента като има нещо хубаво, вика: "Това хубаво, това хубаво ". А другояче неприятното единствено за държавното управление. Разбираме ги, и те водят своята политическа тактика ", разяснява министър председателят.

Борисов разяснява и външната политика на страната. "Онзи ден и "Гардиън ", и съветските медии излязоха с коментар за мен. Но и двете деликатно споделят, че добре се оправям. Трудно ми е, само че салдото към този момент го има. Успяхме да водим уравновесена политика и с Русия, и със Съединени американски щати. Аз се съпротивих Черно море да стане зона на спорове, тъй като това е най-опасното. Важно е, че успяхме и с Турция да се разберем и в този момент да имаме 0% миграционен напън, когато в Европа се сцепват. За непознати оръжия на територията на България аз не съм чул ", сподели той.

Министър-председателят подсети, че в сряда у нас ще пристигна гръцкият му сътрудник Алексис Ципрас, с цел да стартира градежът на интерконектора Гърция-България. "Искаме отвред да можем да получаваме газ, с цел да може България да е самостоятелна ", изясни Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР