от Опасно изкушение“ роди месец преди термина си. Дъщеря й

...
от Опасно изкушение“ роди месец преди термина си. Дъщеря й
Коментари Харесай

Еда Едже роди преждевременно

от „ Опасно прелъщение “ роди месец преди термина си. Дъщеря й трябваше да се появи на бял свят при започване на май, само че проплака за сефте на 4 април.

„ Малката нямаше самообладание да чака в корема ми още няколко седмици, по тази причина реши да излезе. Избра си за рожден ден един доста хубав четвъртък “ – разгласи първескинята в обществените мрежи. Тя и брачният партньор й дадоха на дъщеря си името Мина Ипек, макар че в началото бяха решили да я кръстят Данахан.

33-годишната Еда Едже зачена скорострелно след сватбата си с баскетболиста Буурахан Тунджер през лятото на 2023 година, напомнят осведомени. Щом научила за бременността си, екранната Йълдъз звъннала на сътрудника си и му споделила да не й търси функции за идващите 2 години. Тя била безапелационна, че няма да се върне на екран, преди детето й да е поотраснало до степен, че да може и без нея.

Актрисата описа, че е страдала от огромни неразположения през първите три месеца на бременността си. “Тази обстановка беше цялостно изтезание. Бременността с девойки постоянно е по-трудна. Разговарям с моите колежки Гупсе Йозай и Аслъ Енвер, които са майки неотдавна и ми дават скъпи препоръки.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР