От около две години Алексей Петров не е изпитвал заплаха

...
От около две години Алексей Петров не е изпитвал заплаха
Коментари Харесай

Приближен на Алексей Петров: Затова го убиха! Не видях охранителите му да... ВИДЕО

От към две години Алексей Петров не е изпитвал опасност за живота си съгласно изявленията на Георги Ривов, член на Управителния съвет на Българската федерация по карате и ръководител на съдийската комисия.

Последният диалог посред им е единствено 5 дни преди съдбовното събитие.

Георги Ривов споделя, че след няколкото срещи с Алексей Петров е забелязал, че е бил изцяло спокоен. В не малко случаи даже не вижда наличието на защита към него.

Познанството сред двамата датира още от 90-те години на предишния век, когато се срещат посредством общия интерес към спорта и каратето. Тази общественост се трансформира в близки връзки, изключително откакто Алексей Петров става ръководител на националната федерация по карате, а Георги Ривов дълги години заема поста на общоприет секретар.

Георги Ривов разказва Алексей Петров като персона с голям брой лица. Той е в положение бързо да издигне някого на върховете на триумфа, само че също по този начин може и бързо да го събори долу. Въпреки че Ривов е виждал Алексей Петров само в неговата светла страна, той признава, че само е чувал за другите му " лица ".

През годините Алексей Петров се сближава с много хора посредством спорта. Той има контакти с Румен Николов, Пламен Ангелов, Сергей и не малко политици. Освен това имена като Петко Петков и Бойко Борисов също са свързани със спортната федерация - Петков се е занимавал с бойни изкуства, а Борисов даже е бил почетен президент на федерацията до момента в който е бил основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Ривов не може да удостовери дали Петров е бил проектант на актуалното държавно управление. Въпреки това, той не изключва опцията, че това може да бъде претекст за убийството му.

Източник: blitz.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР