От няколко седмици усилено се говори за рождения ден на

...
От няколко седмици усилено се говори за рождения ден на
Коментари Харесай

Когато Брад Пит организира перфектния рожден ден за дъщеря си

От няколко седмици интензивно се приказва за рождения ден на дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли - Шайло. На 27 май дребната навърши 14 години, като към този момент има и информация по какъв начин е минал празникът, разграничен сред домовете на двамата й родители. Или по-точно по какъв начин е минал рождения ден в къщата на Брад Пит.
 Брад Пит, Шайло Джоли-Пит и какво мисли артистът за щерка си
Защо Брад Пит се гордее с Шайло

Когато баща се разчувства

Според The ​​Sun, артистът е провел огромно пица празненство за 14-ия рожден ден на щерка си предходната седмица и всички нейни братя и сестри са участвали.

" Брад в действителност искаше да направи деня на Шайло специфичен и го планираше от много време. Той към момента не може да повярва какъв брой пораснала дребната ", цитира собствен източник изданието, като прецизира, че артистът неотдавна разполага с доста скъпа фурна за пица в къщата си, с цел да подготви с доста обич обичаното ядене на Шайло за празненството ѝ.
 Снимка 403415

Според изданието една от приятелките на Брад Пит, която е кино редактор, пък е подготвила особено видео. В него тя е събрала поздравленията за празника на Шайло от всички от фамилията и приятелите ѝ по целия свят, някои от които рожденичката не в виждала от много време, поради пандемията.

Тъй като Шайло е запалена по фотографията, артистът се е постарал да ѝ купи страховит подарък - винтидж фотоапарат Polaroid, като в същото време е събрал в книга и най-хубавите фотографии от последните няколко години на Шайло.
 Снимка 476194

И макар че интензивно се приказва, че Брад Пит и Мадокс не са в положителни връзки, даже и най-големият наследник на артиста е участвал на празника на сестра си в дома на татко им.

" Рожденият ден на Шайло в действителност ги събра всички и тя получи ужасно доста дарове ", цитира своя източник на The Sun, като прибавя, че Брад е резервирал и няколко уроци по китара с професионален китарист в студио, с цел да може Шайло да се научи да свири.
 Брад Пит, Анджелина Джоли и за какво актрисата не желае Шайло да се среща с Алия Шоукат
Предупреждението на Анджелина Джоли към Брад Пит

Какво съумя да я подразни
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР