От няколко седмици наред непрекъснато се говори за Деми Мур.

...
От няколко седмици наред непрекъснато се говори за Деми Мур.
Коментари Харесай

Деми Мур, Inside Out и какви успехи постигна биографичната книга на актрисата

От няколко седмици наред непрестанно се приказва за Деми Мур. Причината е биографичната ѝ книга Inside Out, която излезе на 24 септември в Съединени американски щати и съумя да разбуни духовете освен на медиите, само че и някогашните на актрисата - Брус Уилис и Аштън Кътчър.

Деми Мур по никакъв метод не се тормози да споделя освен шокиращи разкрития за персоналния си живот, само че и пиперлива информация, обвързвана точно с някогашните ѝ съпрузи.

Оказва се всички тези провокативни и забавни истории от живота на актрисата са доста забавни за почитателите ѝ и книгата бързо се трансформира в доста сполучлива. За по-малко от две седмици на пазара Inside Out оглави листата с бестселъри на New York Times.

Очевидно удовлетворена от достижението си, Деми Мур побърза да се похвали със фотография в Instagram, на която я виждаме да държи книгата си. " Това достижение е доста повече, в сравнение с чаках. Поразена съм от поддръжката и любовта ви. Благодаря ви, че четете и ми позволявате да се вълнувам с вас ", гласи текстът под фотографията.

Очаква се книгата да има още по-големи триумфи в идващите няколко седмици, изключително като се има поради, че актрисата не се тормози намерено да приказва в нея за пристрастяването си към опиатите и алкохола, за това, че е била изнасилена в пубертета, за тройки и импровизиран аборт по време на брака с Аштън Кътчър и че е имала импровизиран аборт. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР