От няколко месеца все се говори за специалната продукция на

...
От няколко месеца все се говори за специалната продукция на
Коментари Харесай

Дейвид Шуимър няма да изиграе Рос в новите Приятели

От няколко месеца все се приказва за специфичната продукция на " Приятели ". И няма по какъв начин да е по различен метод, тъй като еднократният филм би трябвало да събере вкупом обичаните от всички артисти.

Кога ще стартират фотосите на " Приятели "

Ако всичко е наред, несъмнено

Всъщност, към този момент трябваше да сме изгледали въпросния епизод, само че поради пандемията от COVID-19 фотосите бяха отсрочени. За благополучие, към този момент има изясненост по кое време ще бъде възобновен снимачният развой. Ако всичко върви по проект, фотосите би трябвало да се проведат в края на лятото, а премиерата ще се състои не по-рано от есента.

И макар че тези детайлности са ни известни, това никога не значи, че не сме нетърпеливи да разберем какво тъкмо ще се случи във въпросния специфичен епизод.

В ново изявление за AP Entertainment, Дейвид Шуимър, който играе ролята на Рос, дава дребна изясненост по въпроса. Той удостоверява думите на Лиса Кудроу и Дженифър Анистън, че епизодът няма да има сюжет.

" Не играем нашите герои. Това ще бъде изявление с нас, ще се съберем на едно място за първи път от толкоз доста години и ще обсъдим всичко, което вълнува почитателите към сериала дружно със основателите на самия план ", разкрива артистът.
 Снимка 480356

Да си признаем, всичко това ни наподобява по-скоро като някаква еднократна риалити продукция, вместо като епизод от " Приятели " с обичаните ни герои, на какъвто се надявахме.

Но толкоз обичаме Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър, че какъвто и да е крайният резултат, няма никакво значение - най-важното е, че след толкоз доста години ще забележим шестимата още веднъж дружно на екран.

Какво знаят Дженифър Анистън и Лиса Кудроу за новите " Приятели "

Чудим се дали не ни баламосват
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР