От няколко месеца наблюдаваме една тревожна тенденция, свързана с поведението

...
От няколко месеца наблюдаваме една тревожна тенденция, свързана с поведението
Коментари Харесай

Cardi B направи това, което мнозина преди нея не посмяха

От няколко месеца следим една тревожна наклонност, обвързвана с държанието на почитатели по време на концерти. Учудващо за мнозина, изпълнителите постоянно са замеряни и уцелвани с предмети точно от почитатели по време на концерт.
 Cardi B, Offset, фотографията на певицата с двете им деца и признанието, че те са най-важното в живота ѝ
Кое е най-важното в живота на Cardi В

Певицата няма съмнения

, който таман приключи турнето си Love on Tour, бе уцелен в окото с бонбон до момента в който пееше на сцената във Виена.  пък пострада много съществено - откакто почитател я замери с телефон, ѝ се наложи да ѝ бъдат направени шевове на лицето.  също беше ударена в лицето от предмет по време на концерт, а пък към  на сцената бе хвърлено пликче с прахта от кремираната майка на неин почитател.

Тази експанзия стана мотив  да направи послание от сцената при започване на месеца. По думите ѝ хората са не запомнили " етикета на шоуто ". " Осмеляваш ли се да хвърлиш нещо по мен ", майтапи се певицата и в същия звук споделя, че ще " убие " всеки, който се опита да хвърли нещо по нея.

С изказването на Адел към този момент стана ясно, че чашата с търпението на изпълнителите към този момент е преляла. Показа го и Cardi B, която стана последният замерен актьор. Но по-късно не си замълча, не насочи предизвестие, а непосредствено отвърна по сходен метод.

Jealous Ass Bitch!
— Cardi B | Updates (@updatesofcardi)
По време на концерта ѝ в Лас Вегас на 29 юли, събота, рапърката беше полята с вода от почитател от първия ред. На видео, публикувано в обществените мрежи, се вижда, че откакто се случва това,  отвръща като хвърля микрофона си към същия този почитател.

След случая изпълнителката споделя и различен клип, изработен от различен ъгъл, от който също се вижда точният миг, в който индивидът я полива с водата.
 Хенеси Каролина, Cardi B и какво знаем за по-малката сестра на певицата
По-малката сестра на Cardi B - секси, дръзка и сполучлива, също като нея

Коя е Хенеси Каролина

От People разбираме, че Cardi B не останала длъжна и на диджей, който пък предната вечер наподобява е прекъсвал песните ѝ рано и също си е отнесъл микрофон от рапърката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР