От няколко месеца Генерал Деси не е стъпвала в салона

...
От няколко месеца Генерал Деси не е стъпвала в салона
Коментари Харесай

Първата ни дама заряза фризьора си

От няколко месеца Генерал Деси не е стъпвала в салона на Николов в " Лозенец "

 
Любен Николов, който се прочу като коафьора на Десислава Радева, към този момент не обгрижва косите на първата дама, написа HotArena.

Това шушукали под сурдинка гостите на празненството, с което фризьорът означи втората година на линията си с козметика за коса.

С неприкрито любознание присъстващите до последно се надявали колите на НСО да " доставят " на събитието и брачната половинка на Румен Радев, само че най-известната клиентка на Николов по този начин и не се появила, писа „ Ретро “.

 Най-вероятно Радева въобще не е получила покана за празненството, защото от известно време не употребява услугите на коафьора, мълви се интензивно измежду клиентелата му. 

От няколко месеца Генерал Деси не е стъпвала в салона на Николов в " Лозенец ". Това, естествено, направило усещане на звездните дами, които постоянно се разкрасяват при Любен. Още повече че откакто се разбра на кого дължи честата промяна в цветовете и фризурите на косата си, Радева можеше да бъде засечена всяка седмица в салона. 

Въпреки опитите на някои по-любопитни клиентки да подочуят какво е разтурило калимерата сред Любен и Генерал Деси, самият той изкусно избягвал подмятанията и въпросите по тематиката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР