От няколко години се знае, че Ридли Скот подготвя продължение

...
От няколко години се знае, че Ридли Скот подготвя продължение
Коментари Харесай

Какво разкриха първите кадри от Гладиатор II

От няколко години се знае, че Ридли Скот приготвя продължение на " Гладиатор " - именитият му филм от 2000 година, който получи Оскар и се трансформира в една от най-обичаните истории в киното изобщо. А с всяка нова детайлност за продължението ползата към него нараства ли, нараства...

Какво е заглавието на продължението на " Гладиатор " и по кое време ще го гледаме

Новини от Лас Вегас

Преди няколко дни стана ясно, че филмът ще се споделя просто " Гладиатор II ", като римските числа в името не са инцидентни. В основните функции пък ще са,, Дензъл Уошингтън, Ейдън Куин.

Благодарение на една от най-големите киноконференции - CinemaCon, която се организира сега в Лас Вегас, към този момент са ясни и някои неща от сюжета на " Гладиатор II ". На сцената " Колизеум " в Caesars Palace (изборът на мястото още веднъж не е случаен) Ридли Скот сподели фрагменти от новия си филм, които за момента не са налични на никое място онлайн.

От тях виждаме, че Мескал е благородникът Луций, заставен да изостави спокойния си живот, с цел да излезе на гладиаторската сцена. Там ще се изправи против носорог, група кръвожадни маймуни, както и героя на Паскал. Последният пък е пълководец, трансфорат в гладиатор, откакто отхвърля да изпраща бойците си на гибел.
 Пол Мескал

Пол Мескал

Бойните подиуми са още по-мащабни, а борбите на гладиаторската сцена - още по-кървави, оповестяват Variety. Джоузеф Куин пък е в ролята на психопатичен император, още по-извратен от героя на Хоакин Финикс от първия филм.
 Педро Паскал

Педро Паскал

Малко се знае за ролята на Дензъл Уошигтън, само че пък тя очевидно ще е определяща за ориста на Луций. " Рим би трябвало да падне. Аз единствено би трябвало да го побутна ", споделя героят на Уошингтън в една от показаните на CinemaCon подиуми.
 Дензъл Уошингтън

Дензъл Уошингтън

Премиерата на " Гладиатор II " се чака на 22 ноември тази година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР