От няколко дни в къщата на Биг Брадър Динко разказва

...
От няколко дни в къщата на Биг Брадър Динко разказва
Коментари Харесай

Бившата на Джино закопа Динко пред цяла България

От няколко дни в къщата на Биг Брадър Динко споделя на съквартирантите си по какъв начин Джино Бианкалана е пребивал и крадял от някогашната си брачна половинка в Щатите. Ямболията самоуверено твърдеше пред Людмила Захажаева и Светлана Василева, че Джино е завлякъл някогашната си със 100 000 щатски $, а също така я е набил на обществено място.

Конфликтът сред Динко и Джино се изостри ужасно и двамата пожелаха да приказват със самата Дейна Бианкалана, с цел да сложат завършек на тежките обвинявания и да разбулят истината.

На лайфа от сряда видяхме опитите на Динко да се свърже с американката, които останаха безуспешни. Оказа се, че тя изобщо не желае да приказва с ловеца на бежанци.

Все отново Биг Брадър провежда диалог сред тримата и истината за връзката сред Джино и Дейна излезе нескрито. Щатската хубавица като се изключи че приказва персонално и с двамата изпрати видео до юристите на риалити формата, с което обори гнусните клюки, популяризирани от ямболията.

Джино непосредствено се обърна към някогашната си жена с въпроса:

"Дейна, Динко твърди, че си била с него преди известно време и че си му споделила, че съм те бил и съм взел от теб 100 хиляди $. Вярно ли е? ", на което тя отвърна:

"Той вманиачен ли е? Това всичко е неистина. Джино, ти знаеш, че това е неистина. Изпратила съм видеа до юристите ти. Не искам да приказвам с Динко. "

В диалога се намеси и Динко: "Ти ми сподели, че си му дала парите и ти ги дължи. Каза ми, че те е биел ".
Той съумя да ядоса Дейна и тя му отговори:

"Съжалявам, че се излагаш в народен ефир. Никога не ми е пукало за теб. Никога не съм казвала нищо от това. Джино, ти не съжалявай, той би трябвало да съжалява. Първо - Джино в никакъв случай не ме е пипал и второ - ти някакво животно ли си? Говори с мен като с жена, не като с животно. "

Във видеото, което американката изпрати до Биг Брадър, тя споделя следното:
"Динко, нямам нов номер, просто не ти подвигам, тъй като не искам да приказвам с теб. Гледах шоуто и съм смутена, че познавам този мъж персонално. Дори като другар. Всичко, което споделя е неистина и е извънредно, и това приказва повече за него, в сравнение с за хората, за които популяризира неистини.

Колкото до Джино - обичам го. Били сме дружно 11 години и почитам и него, и фамилията му. Той е човек, който се раздава. След като се разделихме чествах един от рождените си дни със фамилията си в чужбина и Джино ми беше купил кола и я беше паркирал в гаража ми. Винаги вдигаше огромни и обилни празненства за рождените ми дни. Това прави ли го човек, който желае да се възползва от теб и парите ми? "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР