От няколко дни се забавлявам с политическите заклинания на новата

...
От няколко дни се забавлявам с политическите заклинания на новата
Коментари Харесай

Николай Нанков: Забавлявам се с политическите заклинания на новата “великолепна тройка”

" От няколко дни се развличам с политическите заклинания на новата “великолепна тройка” Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия. И откровено съчувствам на гласоподавателите им ".

Това написа във Facebook някогашният министър на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

Ето и станалата част от ревюто му:

" Защото зад целия “жълтопаветен” елеганс на водачите им прозират няколко неща:

1. Знаят, че няма да имат 121 депутати, чудят се по какъв начин да оправдаят неуспеха си във властта и залагат на “заплахи”, че ГЕРБ ще се върне на бял кон.

2. Знаят, че партньорството им не е естествено. От девет кладенеца вода носят, с цел да го “опаковат” пред гласоподавателите си. А на всички е ясно, че става дума за “платена любов”.

3. Демократична България са гневни на Политическа партия, че не ги взеха в предизборна коалиция. Българска социалистическа партия е в суматоха, че изтича в канала под вещото рулиране на госпожа Лъжа.

А истината е толкоз елементарна - дотук бяхте! Осъзнайте го. Защото доверието на хората се печели с работата по време на мандата. Не с голи заклинания в предизборната акция. Затова ГЕРБ сме мощни и ни избират още веднъж и още веднъж - тъй като даваме изпълними обещания и вървим по дневния ред на хората. А вие им донесохте единствено съсипия. Опакована като…Промяна ", приключва Нанков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР