От няколко дни се чувствам добре. Изкарах болестта доста тежко

...
От няколко дни се чувствам добре. Изкарах болестта доста тежко
Коментари Харесай

Излекувалата се от К-19 д-р Маркова: Ужасът е неописуем, но това лекарство ми върна живота, ефектът му е поразителен

От няколко дни се усещам добре. Изкарах заболяването много тежко с три интервала на утежняване, като последният беше тежък – с висока температура и мощен зной, който не се повлиява от нищо”, показа единственият пулмолог в болничното заведение в Айтос, която се възвръща от COVID-19 доктор Силвия Маркова пред Нова тв.

Тя изясни, че лекуването, което ѝ се организира е общоприетото за всички пациенти – с кортикостероиди, антикоагуланти и антибиотик.

Въпреки всичко това аз се утежних и след включването на „ Ремдесивир” – на идващия ден започнах да дишам”, сподели медикът.

Според доктор Маркова резултатът от „ Ремдесивир” е бил изумителен. „ В четвъртък ми вляха първата дози, в петък към този момент можех да вдишвам и температурата спадна”, добави тя.

На хората, които не имат вяра в съществуването на COVID-19 тя каза; „ Вируса го има. Моите усещания като пулмолог, който работи много дълго време с белодробни инфекции е, че той е станал по-агресивен и инфектиран и протича по-тежко”, безапелационна беше доктор Маркова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР