От няколко дни насам bTV започна да повдига

...
От няколко дни насам <span lang=EN-US style=mso-ansi-language:
EN-US>bTV започна да повдига
Коментари Харесай

Кои са новите моми в „Ергенът“?


От няколко дни насам bTV стартира да повдига завесата към новия сезон на „ Ергенът “, който ще започва напълно скоро.

 

Логично е най-скандалното риалити в медията да провокира и максимален зрителски интерес. По всяка възможност това е и повода, заради която медията към този момент подгрява феновете, разкривайки на час по лъжичка от това, което следва.

 

Оказва се, че една от измененията е в броя на участничките. Вместо досегашните 22, новият сезон ще е с 25 дами. По всяка възможност риалитито ще е с най-малко три епизода повече, с цел да бъдат изгонени една по една участничките, до момента в който на финала останат единствено две, сред които Ергенът ще направи своя избор.

 

bTV към този момент сподели лицата им в анфас. Те са покрити с маски, които по-скоро са алегорични. Феновете даже дефинираха новия клип като много моден спрямо този на първия сезон. Този път е заложено на вечерните рокли, въпреки някои от тях да са много разголени.

 

Напълно предстоящо и този път участничките са с манекенски тип. Сред дамите има русокоски и брюнетки. Преобладаващата част от тях наподобяват натурално красиви, само че не липсват и стилно модифицирани. Отдалеч проличава, че една от тях е надула устни и бюст, с цел да наподобява по-съблазнително.

 

За момента обаче не излиза наяве дали има близначки в шоуто или е едно момиче, което застава пред камерите с разнообразни тоалети. Това ще стане ясно на старта на риалитито.

Все още не е обявена формалната дата, на която ще започва Ергенът, само че към този момент е заложено това да се случи на 18 февруари (събота). Припомняме, че през предходната година то започва на 19 февруари, също събота.

Източник: Уикенд

 


Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР