От някогашната засукана телевизионерка Миглена Ангелова няма и следа. Към

...
От някогашната засукана телевизионерка Миглена Ангелова няма и следа. Към
Коментари Харесай

Миглена Ангелова се наля като барбарон

От тогавашната засукана телевизионерка Миглена Ангелова няма и диря. Към днешна дата Мадам „ Искрено и персонално “ е напряко неузнаваема. Прави усещане, че напоследък е заформила доста съществени паласки и прилича на барбарон.

 

Новата форма на тялото й обаче въобще не я тормози и тя обилно показва пищността си в Испания, където разтоварва от напрегнатото си всекидневие в компанията на приятелки.

В Барселона тя се е отдала на кулинарно угощение и не пропуща да прокара ястията с чаша хубаво вино.

 

След като си дала сметка, че от дълго време е изгубила борбата с килограмите след неколкократните опити да влезе още веднъж във форма, решила да му отпусне края, въпреки и да продължава да се интересува от другите режими за здравословно хранене, съвременни диети и здравословни артикули.

 

Макар към този момент да не е в ефир, амбициозната русчуклийка продължава да води „ Искрено и персонално “ в ютуб канала си, където се радва на няколко десетки постоянни почитатели.

Там тя разяснява всевъзможни блудкави тематики от всекидневието като се стартира от мазилата за обтягане на бръчки и се стигне до електронните предписания, на които не крие, че е безжалостен съперник.

Инфо: Уикенд

Тагове: Миглена Ангелова Мадам „ Искрено и персонално “ напълняване паласки диети здравословно хранене отслабване режим
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР