От незапомнени времена съществуват религии, които се основават на вярата

...
От незапомнени времена съществуват религии, които се основават на вярата
Коментари Харесай

Какъв е кармичният ви път според зодията?

От незапомнени времена съществуват религии, които се основават на вярата в предходен живот, на кармичните уроци, както и на житейския път, предначертан на всеки човек. Интересен факт е, че астрологията също е тясно обвързвана с тези теории. Тоест, напълно не е инцидентно, че сте се родили на избрана дата. Това просто е част от вашия земен път, който би трябвало да извървите. Разберете какви кармични секрети крие вашата зодия…

Овен
Всички познаваме Овните като инатливи персони, подготвени да пазят мнението си “със зъби и нокти ”. Но в предходния си живот те напълно не са били с толкоз изразен темперамент. Дори в противен случай! Предпочитали са да се сливат с тълпата, с цел да не притеглят ненужно внимание. Сега би трябвало да се научат да бъдат смели и решителни, в резюме – да не се тормозят “да тропнат по масата ”.

Телец
Неведнъж сме ви казвали, че една от най-лошите черти на Телците е жаждата за материално благоденствие. Но преди да обвините представител на тази зодия в сребролюбие, знайте че това е “наследство ” от предходен живот. Те прекомерно дълго са живеели в беднотия и бедност, по тази причина в този момент би трябвало да се допрян до охолството.

Близнаци
Ах, какъв забавен път е отредила кармата на бъбривите Близнаци! Хора, които в предишните си животи не са имали минута успокоение, в този момент имат невероятната дарба да се радват на всеки момент. Всъщност, Близнаците са били вглъбени в своите отговорностите, надарени с безконечен разум, само че прекомерно обременени и заети.

Рак
Може и да не ви се има вяра, само че сензитивните Раци не всеки път са били домошари, отдадени на фамилните полезности. Някога те са се радвали на околосветски пътешествия, доста запознанства и материално благоденствие. Често са били търговци. Точно това е и повода в сегашния си живот да ценят толкоз доста домашния уют.

Лъв
Макар постоянно да са упреквани в егоцентризъм и високо самочувствие, Лъвовете имат цялостното право да са такива. В предходните си животи, тази огнена зодия е била напълно отдадена на другите, пренебрегвала е своето благополучие в името на непознатото благоденствие. Така че, не им се сърдете, когато желаят да отделят малко време на своето лично его.

Дева
Скромните Деви в миналото са били безспорни нарциси, които са давали благо и драго за малко внимание! Затова в този момент е редно да се посветят на духовно търсене и личностно израстване, да се отделят от светския звук.

Везни
Свикнали сме с невероятната добрина на чаровните Везни. Но дали постоянно са били толкоз дипломатични и отзивчиви? Не, несъмнено. Макар да ни е необичайно да повярваме, представителите на тази зодия са се интересували само от личните си облаги, постоянно са били груби, жестоки и алчни.

Скорпион
Както се споделя, колелото на ориста се върти, а това важи с цялостна мощ и за този зодиакален знак. В предходните си животи Скорпионите са били безпределно повърхностни, лекомислени и разсеяни. За сметка на това, в този момент нищо не може да им убегне, а концентрацията им тече в кръвта!

Стрелец
Баланс. Това е думата, по която би трябвало да се управлява тази зодия. Кармата не им е отредила нищо особено, тъй като постоянно са водили живот “в нормата ”. Не са живеели на ръба, допускали са неточности, само че са се “реванширали ” по-късно. Урокът им в този живот е да са с чисти мисли, само че с мъдри души.

Козирог
Макар от време на време да ви се костват прекомерно самонадеяни, амбициозни и борбени, за всичко си има разумна причина. Козирозите са хора, които преди са били напълно отдадени на фамилията и семейството, без никакво свободно време за себе си! Затова в този момент ориста им е отредила да опознаят триумфа, да покорят нови върхове, надалеч от домашния уют.

Водолей
Несъмнено представителите на тази зодия са най-ценени като другари. Те са правилни, всеотдайни и са подготвени да се притекат на помощ даже на бездомно кученце. Урокът, който би трябвало да научат в този момент, е че помощта и обичта са в основата на всичко положително. В предходни животи са имали доста егоистични прояви, за които би трябвало да се реваншират.

Риби
Неслучайно се споделя, че Рибите събират в себе си мъдростта на всички останали знаци. Като последна зодия, те са научили всички свои житейски уроци, само че би трябвало да се научат да ги ползват. Понякога се отклоняват от правилния път, само че в случай че се доверят на вътрешния си глас, ще намерят естетика в заобикалящия ги свят.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР