От Наполи опровергаха идеята, че могат да привлекат Кристиано Роналдо

...
От Наполи опровергаха идеята, че могат да привлекат Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

От Наполи с категорична позиция по казуса Роналдо

От Наполи опровергаха концепцията, че могат да привлекат Кристиано Роналдо през януари, като водачът в Серия А упорства, че " нямаме какво да поправяме ". Спортният шеф на клуба Кристиано Джунтоли отбрани концепцията, че не се плануват входящи или изходящи прехвърляния, защото Наполи мощен тим с точния баланс. Той добави, че " да се лети с фикция " не е стилът на отбора през този сезон, в който се преследва първа купа на Италия от сезон 1989-90, когато водач на отбора беше Диего Марадона. 
 Роналдо и Тен Хаг са Роналдо и Тен Хаг са " заровли томахавката "
Роналдо пък може да напусне Манчестър Юнайтед по средата на сезона, като се откри договорка, която да удовлетворява всички страни. Неговият отвод да влезе като запаса в мача с Тотнъм предходната седмица накара клуба да го накаже. Португалецът обаче към този момент се върна в тима и се чака да играе известно време в мача против Шериф в Лига Европа довечера. Бившият клуб на Роналдо Спортинг Лисабон отхвърли, че ще го върне в тима си, а в този момент това направиха и от Наполи, като клубът бе свързван с неговото привличането по време на последния трансферен прозорец. " Ние сме доста надалеч от пазара. В момента мислим единствено за всекидневния живот, като се опитваме да се подобряваме непрестанно ", разяснява Джунтоли пред " Медиасет ". " Трансферният прозорец през януари е за коригиране, а ние нямаме нищо за поправяне, тъй че си мисля, че няма да вършим нищо ", добави той.
 Директор на Наполи с ясно обръщение към Ман Сити Директор на Наполи с ясно обръщение към Ман Сити
 Според него президентът на клуба Аурелио Де Лаурентис поддържа изцяло проектите на спортния щаб и желае триумфи с отбора. " Президентът е доста благополучен с това, което вършим, само че като всички нас и той е стъпил крепко на земята. Футболът е въпрос на баланс, не би трябвало да летим с фикция. Любопитни сме да открием границите си. Нашият приоритет постоянно е бил да вървим напред, употребявайки главите си, и мисля, че по кое време повече, по кое време по-малко сме били мощен тим. Никога не вършим нещо, преди да сме чули какво ще каже треньорът ", сподели още Кристиано Джунтоли.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР