От началото на октомври Университетският диагностичен център по мамология при

...
От началото на октомври Университетският диагностичен център по мамология при
Коментари Харесай

Безплатни профилактични прегледи за рак на гърдата в Стара Загора

От началото на октомври Университетският диагностичен център по мамология при Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване (УМБАЛ) „ Проф. доктор Стоян Киркович “ в Стара Загора, провежда профилактични прегледи за рак на гърдата. Те ще се правят от експерт всяка сряда и петък от 14 до 15 часа в кабинет N 18 на Диагностично-консултативния блок на първия етаж на болничното заведение. Желаещите би трябвало авансово да си запишат час на телефон 0884 303 482.
Центърът разполага с уред за контактна термомамография - новаторски, високотехнологичен, елементарно използван, одобрен и изцяло безопасен способ, при който няма рентгеново облъчване. 
Подходящ за:
дами под 50 години, които са отвън стратегиите за скрининг;  дами с фамилна обремененост за рак на гърдата;  дами, които одобряват орални контрацептиви или са на хормоналнозаместителна терапия; дами на възраст над 50 години за надзор на положението на гърдите сред постоянните мамографии. Предимства:
без облъчване; неусетен метод; елементарен и бърз (10 - 15 мин); новаторски способ за всички дами без значение от възрастта и размера на гърдите. Изследването с апарата за контактна термомамография се заплаща на касата на УМБАЛ „ Проф. доктор Ст. Киркович “ - Стара Загора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР