От началото на годината Петър Пекалиев оглавява Централно управление на

...
От началото на годината Петър Пекалиев оглавява Централно управление на
Коментари Харесай

Нов шеф начело на „Централно управление на недвижимостите на Каuflаnd Бългapия

От началото на годината Петър Пекалиев оглавява „ Централно ръководство на недвижимостите " на Каuflаnd Бългapия. На своя нов пост той ще дава отговор за развиването на One Stop Shopping концепцията на веригата, която последователно трансформира магазините в търговски центрове.

Петър има стабилен корпоративен опит, като последните 10 години е част от екипа на най-големия ритейлър у нас. Преди да се причисли към фамилията на Kaufland е заемал мениджърски позиции, свързани с ръководството на основни клиенти.

От постъпването си в компанията до момента Петър е минал всички йерархични позиции в отдел „ Отдаване чартърен “. В професионалния си път осъществя голям брой значими за компанията планове, свързани с развиването и налагането на One Stop Shopping концепцията. Сред огромните му планове е модернизацията на хипермаркета  Kaufland Варна Трошево, където се построява първата за веригата вътрешна отвесна детска площадка, обособява се съвременен food court (зона за хранене) и се осъществя разнороден микс от наематели.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР