От началото на февруари държавният Електроенергиен системен оператор (ЕСО) е

...
От началото на февруари държавният Електроенергиен системен оператор (ЕСО) е
Коментари Харесай

Отново плащат на централите на Доган и Ковачки за студен резерв

От началото на февруари държавният Електроенергиен систематичен оператор (ЕСО) е почнал още веднъж да заплаща на разнообразни централи за обезпечаването на аварийни мощности, написа в. " Капитал ". Сред получателите на пари са както държавните Топлоелектрическа централа " Марица-изток 2 " и НЕК, по този начин и притежаваната от почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган Топлоелектрическа централа " Варна " и свързаната с Христо Ковачки Топлоелектрическа централа " Бобов дол ".

Кой какъв брой тъкмо е получил обаче не може да се каже. Общата сума за късия февруари е 2 млн. лева Уж са извършени обществени търгове, само че имената на класираните претенденти липсват против съответните суми, които варират от 67 хиляди лева до над 670 хиляди лева за месец.

Има единствено номер на офертата им, по която няма по какъв начин да се разбере нищо повече. Това, че избраниците са единствено упоменатите четири обаче, е 100% несъмнено, защото единствено те са регистрирани за присъединяване във въпросните търгове. От ЕСО не дадоха отговор на " Капитал " за какво са скрили имената на класираните участници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР