От МВР заличили адресните регистрации на около 200 човека в

...
От МВР заличили адресните регистрации на около 200 човека в
Коментари Харесай

Общински съветник пита: Изпълнява ли МВР политически поръчки?

" От Министерство на вътрешните работи заличили адресните регистрации на към 200 индивида в Обзор, които желали да има референдум за отделянето му в обособена от Несебър община. Случилото се е дни преди референдума.
Хората демонстрират персоналните си карти в ефир и на тях ясно се вижда, че са поданици на Обзор. Разбира се, те са обжалвали в съда заповедите за изтриване, с цел да могат да гласоподават в референдума. Вече има и правосъдни актове за прекъсването на тези заповеди.
 АКФ сигнализира за още нарушавания при поръчки за джипове от Министерство на вътрешните работи АКФ сигнализира за още нарушавания при поръчки за джипове от Министерство на вътрешните работи
Занижени критерии и съществени знаци за нарушавания по Закона за публичните поръчки има и в двете публични поръчки за пазаруване на...
За следващ път наподобява, че Министерство на вътрешните работи извършва поръчка. Изглежда като поръчка на кмета на Несебър, който е срещу отделянето на Обзор. Така наподобява. Не е добре толкоз постоянно да има обстановки, в които наподобява, че Министерство на вътрешните работи извършва поръчки на политици, написа общинският консултант.
" Ако толкоз постоянно наподобява, че извършват поръчки може да си помислим, че Министерство на вътрешните работи работи като някоя от групировките, от които потегли премиера. Може да си помислим и че страната към този момент не е с форма на ръководство парламентарна република, а автокрация. Може да си помислим, че Министерство на вътрешните работи не се занимава с нарушителите, а им служи. Можем да си помислим доста неща, които не е хубаво да си мислим. Или?
Това, което се случва с Възраждане от към този момент повече от година, стартира да се случва и с жители, които не са политически деятели като нас, само че пък са посмели да заемат позиция, друга от тази на властта. Малко/много е плашещо. Или?
Политическа партия. " Затворите са за крадците и убийците, само че откогато ръководи принц Лимон, убийците и крадците са неговата свита, а в пандиза отиват положителните жители. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР