От МВР твърдят, че проверяват сигнали за използването на физическа

...
От МВР твърдят, че проверяват сигнали за използването на физическа
Коментари Харесай

МВР твърди, че проверява сигналите за полицейско насилие над протестиращи

От Министерство на вътрешните работи настояват, че ревизират сигнали за потреблението на физическа мощ от страна на полицейски чиновници над протестиращи в София.

" Назначени са инспекции, които имат за цел да открият истината и участващите в тях лица. Ще приключат в едномесечен период, при установени нарушавания от страна на униформените, ще бъде поискана и потърсена отговорност ", разгласи на брифинг шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев и изиска време, с цел да се откри в цялост обективната истина.

" Чухме една от гледните точки на една от майките, на единия от арестуваните. Нейният случай не е относим към оповестения видеоклип под колоните на Министерския съвет. Случаят е от 10 юли на " Орлов мост " и на арестувания му е повдигнато обвиняване за извънредно жестоко и непочтено държание по отношение на служители на реда. Дадена му е опция да се свърже още тогава с юристи и свои близки. След като се оплакал от здравното си положение е откаран в " Пирогов ", изясни Хаджиев, представен от Българска национална телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР