От Монтана обявиха името на новия старши треньор на отбора. Това

...
От Монтана обявиха името на новия старши треньор на отбора.
Това
Коментари Харесай

Петър Колев е новият наставник на Монтана

От " Монтана " оповестиха името на новия старши треньор на тима.
Това е 49-годишният Петър Колев. Роденият в Хасково познавач ще постави подписа си под контракт за година и половина. Той ще бъде показан през днешния ден публично на стадион „ Огоста “, като това ще стане директно преди да изведе футболистите за първата им подготовка за новата седмица. Дебютът му ще ше бъде в събота, при гостуването в Морската ни столица Варна на водача в класирането " Спартак " (13:15 часа, директно по диема спорт). Колев ще наследи на поста досегашният ментор на монтанци Николай Митов, който се раздели с клуба по взаимно единодушие два дни след изненадващата загуба с 1:3 от " Беласица " (Петрич).
Именно „ комитите “ бяха последният тим, на който Петър Колев бе ментор. Той пое " Беласица " през лятото на м.г., заменяйки на поста някогашния нападател на " Монтана " Венци Иванов. От стадион „ Цар Самуил “ Колев си потегли в края на предходната година, като равносметката му бе 4 победи, 4 равни мача и 9 загуби.
През пролетта на 2023 година бе отпред на " Спортист " (6п.-6р.м.-5з.) и съумя да изведе отбора от Своге до бараж за елита против " Берое ", изгубен с 0:1. Петър Колев бе ментор и на " Берое " (Стара Загора), напусна след нулевото тъждество на личен терен против " Монтана " от XXVI кръг на шампионата на Първа професионална лига.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР