От момента, в който принц Уилям започна да се среща

...
От момента, в който принц Уилям започна да се среща
Коментари Харесай

В този тежък период: Кой се грижи за децата на Кейт и Уилям?

От момента, в който принц Уилям стартира да се среща с Кейт Мидълтън преди две десетилетия, той даде да се разбере, че връзката му със свекърите не предстои на разискване. 

Оттогава сплотените Мидълтън са интегрирани в лоното на кралското семейство и са поканени на основни събития , диамантени и платинени юбилеи на починалата кралица и коронацията на краля. 
 Ето кои 4 актриси са играли Кейт Мидълтън  Ето кои 4 актриси са играли Кейт Мидълтън  Ето кои 4 актриси са играли Кейт Мидълтън  Ето кои 4 актриси са играли Кейт Мидълтън
Сега майката на Кейт Карол се трансформира в „ движещата мощ “ , защото фамилията оказва помощ в грижите за принца и принцесата на Уелс след диагнозата рак на Катрин. 

69-годишната Карол живее със брачна половинка си Майкъл в имение за £4,7 милиона в село Бъкълбъри, което е на 32 благи от Аделаида Котидж, дома на Уелс в Уиндзор Хоум Парк. 
 Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?
След като Кейт пусна трогателното си видео известие, в което разкрива, че е подложена на превантивна химиотерапия, фамилен другар разкри, че Карол доста им оказва помощ. 

„ Карол е движещата мощ, поддържаща фамилията с безшумно и оптималната непретенциозно “ , сподели източникът пред The Independent. „ Тя води децата на учебно заведение, на спортни мачове и им оказва безкрайна поддръжка “ 
 Най-добрите фешън моменти на Кейт Мидълтън в зелено  Най-добрите фешън моменти на Кейт Мидълтън в зелено  Най-добрите фешън моменти на Кейт Мидълтън в зелено  Най-добрите фешън моменти на Кейт Мидълтън в зелено
Ингрид Сюард, основен редактор на списание Majesty, сподели: „ Карол и Майкъл са също толкоз семейство за Уилям, колкото и за Катрин. Принцът обича Карол да е в близост, с цел да оказва помощ, защото тя е с децата през цялото време и е елементарно и успокояващо да имаш нейната скъпа помощ ” 

Изминаха 18 години, откогато Кейт направи първата си публична обществена изява в Кралската военна академия, Сандхърст. Тогава Уилям изпрати покана единствено на приятелката си, а и на нейните родители Майкъл и Карол, които седяха с нея на първия ред на трибуната. 
 Преди кралския живот: по какъв начин изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си изиска  Преди кралския живот: по какъв начин изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си изиска  Преди кралския живот: по какъв начин изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си изиска  Преди кралския живот: по какъв начин изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си изиска
Оттогава двойката е канена на голям брой исторически събития. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР