От много работа не ми остана време за ваксина, ама

...
От много работа не ми остана време за ваксина, ама
Коментари Харесай

Върнал се от оня свят след COVID-19 призна своя грешка: От м...

От доста работа не ми остана време за ваксина, но в този момент ще си сложа. Това, което претърпях, не го поисквам и на най-големия си зложелател. Страшна работа, призрачен сън, смут!

Това сподели Георги Георгиев, който наскоро беше изписан от Отделението за дихателна реанимация на пациенти с Covid-19 в МБАЛ „ Централ Хоспитал “. Казва, че не знае по какъв начин и къде се е заразил. Около него имало заболели, само че никой не карал по този начин тежко ковид.

Първите признаци получил на 23 октомври, пробата му бил позитивен. След 3 дни постъпил в болничното заведение в Първомай, само че се влошил и го превели в Пловдив.

Всичко ставаше толкоз ненадейно и бързо, за дни към този момент бях толкоз зле, че ми се губят моменти, споделя мъжът, който е сигурен, че извадил шанс да попадне в МБАЛ „ Централ Хоспитал “.

„ В това поделение ме гледаха като малко дете, непрекъснато се грижиха за мен. Най-много съм признателен на началника доктор Стефан Василев, който водеше лекуването ми, само че всички доктори, медицински сестри, санитари бяха изключителни – деликатни, грижовни, само че и неуморни. Откъде черпеха сили постоянно да бъдат усмихнати и да угаждат на толкоз доста заболели, не знам? “, разяснява Георги.



И в интензивното поделение обаче положението му траяло да се утежнява и за към 14 дни бил подложен на изкуствена вентилация. Положението му станало доста тежко и той въобще не вярвал, че ще „ прескочи трапа “. „ Но стана знамение. Какво направиха тия хора не знам, само че всичко се обърна, оправих се, към този момент съм у дома и даже се прислугвам самичък “, споделя признателният пациент. Все още се възвръща – понякога сатурацията му пада до 91 и има сърцетуптене, само че споделя, че е доста добре.

Не има вяра по какъв начин на човек като него, който в никакъв случай до момента не е бил в болница в огромен град (б.а. - Пловдив или София), може да се разболее толкоз тежко от някакъв вирус.

Сега чака да се възвърне, след което ще се ваксинира, тъй като по този начин го е посъветвал доктор Стефан Василев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР