От много години насам това е най-представеният парламент и има

...
От много години насам това е най-представеният парламент и има
Коментари Харесай

Росен Карадимов: Има такъв народ явно иска нови избори

От доста години насам това е най-представеният парламент и има доста възторг от митингите. Много наподобява на Великото национално заседание. Това съобщи политическият анализатор Росен Карадимов в предаването " Още от деня " на Българска национална телевизия, представен от Епицентър. бг.

" Въпреки многото упреци, този възторг носи известна романтика, връща визията за парламентаризма. Колкото повече се приказва, толкоз по-добре. България беше застинала в безмълвие 10 години, по тази причина този възторг е изцяло натурален ", изясни Карадимов.

" Заявлението на " ИТН ", че желае да бъде ремонтиран Изборният кодекс, демонстрира, че е доста евентуално да няма държавно управление и партията разчита да усили поддръжката си на последващи изобри и да вкара мажоритарния детайл. От през днешния ден имаме доста ясна визия накъде се върви. За мен " ИТН " върви твърдо към нови парламентарни избори ", разяснява анализаторът.

" От друга страна, изследванията демонстрират, че хората не са склонни да има нови избори. Тогава въпросът е кой ще поеме отговорността за това, че няма да има държавно управление ", разяснява още Росен Карадимов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР