От малка обича да се показвам, но от 2013-а разбрах,

...
От малка обича да се показвам, но от 2013-а разбрах,
Коментари Харесай

Алекс Петканова: Купих си апартамент от първите спечелени пари от инфлуенсърство

От дребна обича да се демонстрирам, само че от 2013-а разбрах, че персоналният ми живот е забавен за хората, когато започвах да споделям в Инстаграм. За мен това е специалност, щом ми носи приходи и отстранявам от времето си. Купих си апартамент от първите извоювани пари от инфлуенсърство, само че ми лиши години. А това че имам над половин милион почитатели, ме кара да се усещам потребна на хората. Това показа пред Би Ти Ви инфлуенсърката и тв водеща Алекс Петканова.

Тя изясни, че е доста значим часовият диапазон на шерване, тъй като би трябвало да качваш фотоси и видеа в тъкмо несъмнено време, всяка обществена мрежа има избран логаритъм. И колкото по-често качваш, толкоз по-добре. Всеки би трябвало да знае какво да гледа и какво да търси.
свързани новини35266на 22.10.202111616на 02.08.2021
„ Искам да популяризирам избран бранд, а не още пет други - по тази причина съм отказвала на някой марки и също не съм приемала да популяризирам противозачатъчни ", споделя Петканова.

Алекс сподели, че със брачна половинка й Дани Петканов са очаквали публичната реакция за корекциите на носовете им. Хората обаче са привикнали към този момент с това и всичките й почитатели я одобряват, а тя пък ужасно доста се харесва.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР