От Малага официално отсраниха своя наставник Виктор Санчес дел Амо

...
От Малага официално отсраниха своя наставник Виктор Санчес дел Амо
Коментари Харесай

Малага отстрани треньора си заради негово видео със сексуално съдържание

От Малага публично отсраниха своя ментор Виктор Санчес дел Амо от треньорските му отговорности поради видео, публикувано в обществените мрежи, на което се вижда по какъв начин той демонстрира половия си член пред камера, до момента в който е с екип на отбора.

“На базата на скорошните ни открития, които към момента не са доказани, Малага незабавно освобождава треньора Виктор Санчес дел Амо от неговите отговорности към клуба, до момента в който не се организира изцяло следствие по случая. Ще разпространим по-подробна информация незабавно щом се изяснят фактите”, се споделя в формалното известие на клуба.
MCFNews| OFFICIAL STATEMENT

https://t.co/WvVP9V0VXa#Entity pic.twitter.com/pAmdXJQlZg
— Málaga CF English (@MalagaCF_en) January 7, 2020 По-рано самият Дел Амо популяризира свое лично изказване по отношение на обстановката. “Искам да ви осведомя, че съм обект на закононарушение против моята фамилиарност посредством тормоз и изнудване. Отнесъл съм въпроса до полицията, като последвам техните указания. Също по този начин желая да ви оповестя, че шерването и разпространяването на интимно наличие на която и да е персона е закононарушение, без значение дали става въпрос за обществените мрежи или за различен канал. (…) Благодаря ви за разбирането и подкрепата”, написа експертът в Туитър.
Malaga manager Victor Sanchez Del Amo has denounced a leaked video of him himself #YouTube #YouTubersReact #Reacthttps://t.co/HBpzHif1yR
— Disclosed News (@Twentysox) January 7, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР