От Левски са поискали разсрочване на задължения дори за данък

...
От Левски са поискали разсрочване на задължения дори за данък
Коментари Харесай

Левски от 1998 година поиска разсрочване дори на данък сгради и такса смет

От Левски са поискали разсрочване на отговорности даже за налог здания и такса боклук на стадион " Георги Аспарухов ". Това излиза наяве от отчет до Столичен Общински Съвет от Иван Василев - заместник-кмет на направление " Финанси и опазване на здравето " при Столична община.

Както е известно, " сините " желаят разрешително за градеж на стадиона и с задължения няма по какъв начин да го получат. Трябва да има признат от СОС най-малко погасителен проект и това ще бъде прегледано през днешния ден. Най-вероятно ще бъде утвърдено. 

В отчета на Василев категорично се акцентира, че става въпрос за сдружението, учредено през 1998 година. 

" Относно: Отсрочване и разсрочване на обществени общински вземания за мастен Данък върху недвижимите парцели в размер на над 100 000 плача за период над една година и за локална Такса за битови отпадъци над 30 000 лв. за период по-голям от една година на Левски.
 Снимка 658825
Обръщам Ви внимание, че в тази ситуация става въпрос за акционерно сдружение " Професионален футболен клуб Левски " учредено през м. Април 1998 г, което реализира спортна активност.

Поради това, че ПФК " Левски " АД не разполага с налични парични средства, които могат да покрият горецитираното обвързване еднократно, защото в същото време клубът има и други настоящи ежемесечни отговорности, неплащането на които може да докара до затрудняване на активността, касаещо неговото обикновено действие, като с максимален дял са отговорностите към личния състав. Всичко изброено не разрешава заплащането да се случи едновременно, макар желанието на управлението на ПФК " Левски " АД.
 Снимка 658824
Към молбата на ПФК  " Левски " АД е прибавен план за погасителен план за разсрочено заплащане на обществени общински вземания, за период от 3 години, със съответната дата на падеж на всяка една от годините, с начало 31.01.2024 година до 31.12.2026 година ", са споделя в отчета. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР