От кремове за лице до бани за крака, пазарът на

...
От кремове за лице до бани за крака, пазарът на
Коментари Харесай

Мъжете влагат кожата в играта, тъй като пазарът на самообслужване процъфтява

От кремове за лице до бани за крайници, пазарът на хубост за мъже претърпява огромен взрив, защото от ден на ден мъже споделят „ не “ на „ токсичната неустрашимост “ и „ да “ на повече обич към грижата за себе си.

Отчасти заради изменящите се усещания за стандартната неустрашимост и тъй като мъжкият вид с ниска поддръжка към този момент не е стандарт, мъжете се предизвикват да се отдадат на грижа за себе си. Това докара до огромен взрив на пазара на мъжка хубост.

Доклад на компанията за разбор на пазара Statista сочи, че световният пазар на мъжки коси ще бъде на стойност към 105 милиарда евро до 2028 година по отношение на близо 73 милиарда евро от 2022 година насам.

Образованието е огромна част от тази разрастваща се наклонност. Мъжете стават все по-наясно с преимуществата на положителната рутинна грижа за себе си - това все по-често се среща при грижата за кожата - просто погледнете повърхностно рекламите по време на всяко огромно спортно събитие. Мъжете, които се грижат за себе си, въпреки и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР