От края на октомври служителите на Центъра за градска мобилност

...
От края на октомври служителите на Центъра за градска мобилност
Коментари Харесай

Центърът за градска мобилност ще налага глоби до 200 лв. без давност и обжалване

От края на октомври чиновниците на Центъра за градска подвижност (ЦГМ) ще могат да постановат наказания и на погрешно паркирали коли отвън зоните за почасово платено паркиране. Фишът ще бъде отпечатван на място и ще бъде залепян върху предното стъклото на автомобила, паркиран в нарушаване.

Нарушението ще бъде документирано и със снимков материал. А глобата ще е сред 20 и 200 лева

Залепеният стикер ще е доказателство, че лидерът към този момент има санкция и следва да я заплати в инструкции период. Нарушителят ще получи фиша си и по пощата. Тези санкции няма да се апелират, а също по този начин нямат и отминалост.

В момента чиновниците на ЦГМ се образоват да работят с новата система. С цел повишение на контрола на светофарите са инсталирани и над 200 спомагателни камери.

Скоро се чака системата на Центъра за ръководство на трафика да бъде обвързвана с тази на "Пътна полиция ". Така в действително време от центъра ще уведомяват КАТ за всяко снимано нарушаване. Санкционирането ще става посредством фиш. Системата на Центъра за ръководство на трафика към този момент засича и каране в бус лентата.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР