От край време съществува поверие, което гласи, че ако човек

...
От край време съществува поверие, което гласи, че ако човек
Коментари Харесай

Запомнете тези числа – те ще донесат ПАРИ в живота ви!

От край време съществува вярване, което гласи, че в случай че човек изпише върху книжен лист няколко съответни цифри и прибере този лист в портфейла си, то доста скоро ще забогатее. Едно от най-важните условия е никой, но никой да не схваща за това.

Разберете каква е силата на другите цифри и кои в действителност би трябвало да изпишете върху листа.

Ето ги и тях:

Едно

Това е цифрата на загубите. Когато мечтаете за замогване, в никакъв случай не си представяйте суми, започващи с единица. Не е целесъобразно също, когато продавате някакъв предмет, цената му да стартира с 1. Това значи, че ще имате проблеми с продажбата и надали някой ще пожелае да го купи.

Две

Две също не е положително число. Свързвано е с беднотия. Ако ви се постанова да взимате пари назаем, в никакъв случай не искайте сума, започваща с 2.

Три

Това е едно от най-хубавите неща. Дори бихме ви посъветвали, в случай че имате спестени 3 хиляди, да ги похарчите за значими неща. Можете да сте сигурни, че инвестицията ви ще е оправдана.

Четири

Това число символизира непоклатимост. Ако получите сума, започваща с цифрата 4, знайте, че няма да я изгубите.

Пет
 Свещеното число на вашето име споделя всичко за вас Свещеното число на вашето име споделя всичко за вас
Изчисляване на свещеното число ·         Изчислението стартира с установяване на дължината...

Това е цифрата на рисковете. Ако сте хазартна персона и обичате да залагате, играйте с това число. Винаги обаче го изписвайте върху листа и го съхранявайте в портфейла си.

Шест

Числото шест не е по никакъв начин неприятно число. То ще притегли пари, само че единствено толкоз, от колкото се нуждаете. Не очаквайте кой знае какви неща от шестицата.

Седем
 Ето за какво повтарящите се цифри, за какво се назовават благ Ето за какво повтарящите се цифри, за какво се назовават " благ "
Ангелските цифри са повтарящите се цифри като 11:11, 22:22 и така нататък Това не са инцидентни цифри и има причина да ги срещане на всички места &ndas...

Що се касае до материалното положение, това число не е в положение да ви донесе шанс. Категорично забравете за него.

Осем

Това число е доста уважавано от хора, които са последователи на нумерологията. Можете да сте сигурни, че цифрата осем е в положение да ви обезпечи солидни и постоянни доходи.

Девет

9 е цифрата, което притегля дарове. Ако желаете да получите съответна сума като подарък, изпишете това число върху лист и побързайте да го пъхнете в портфейла си.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР