От компанията „Warner Brothers“ започнаха вътрешно разследване срещу шоуто на

...
От компанията „Warner Brothers“ започнаха вътрешно разследване срещу шоуто на
Коментари Харесай

Започна разследване срещу шоуто на Елън Дедженеръс - slava.bg

От компанията „ Warner Brothers “ започнаха вътрешно следствие против шоуто на Елън Дедженеръс, откакто преди няколко дни се появиха недоволства на някогашни чиновници за неприятната работна среда.

Според „ Variery “ и „ The Hollywood Reporter “, особено известие е било изпратено на всички работещи в предаването, с което се афишира, че стартира инспекция на обстановката. От родителската компания ще интервюират някогашни и сегашни чиновници за работната среда и по какъв начин се усеща всеки човек на снимачната площадка. От изданията допълват, че диалозите ще бъдат провеждани от отдел „ Човешки запаси “ и незнайна компания.

Само преди две седмици в медийното пространство се появиха изказвания от 10 някогашни членове на екипа на Елън, които приказват за токсичната конюнктура в шоуто. Според хората, които остават анонимни, те са били уволнени, тъй като са си взимали болнични и са били подложени на тормоз и фаворитизъм. Един от обвинителите даже твърди, че е станал жертва на вербална експанзия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР