От както ЦСКА си върна емблемата и заплати 8 000

...
От както ЦСКА си върна емблемата и заплати 8 000
Коментари Харесай

Стойчо Младенов се отказва от близо 300 000 лева в името на ЦСКА?

От както ЦСКА си върна емблемата и заплати 8 000 000 лв., може би най-коментираната тематика в “червените ” среди е дали Стойчо Младенов ще се откаже от своите близо 300 000 лв., които има да получава.
Отговорът можем да намерим, като си напомним едно изказване на Младенов от 8-ми януари 2016-а година. Тогава в публична позиция той съобщи, че се отхвърля от всичко, което има да получава, написа 7 Dni Sport.

Ето и цялото известие без редакторска интервенция:

“Уважаеми другари,

Новата година пристигна, а хубавите вести за нашия обичан ЦСКА не престават да липсват. Всеки ден из публичното пространство се редят имена на хора и компании, които са кредитори на клуба. Всеки от тях има своето право да си търси правата. В описите е и моето име, поради което аз съм задължен да взема отношение.

В целия си умишлен живот Стойчо Младенов е бил морално обвързван с ЦСКА. Дали като дребен футболен ентусиаст, дали като футболист, дали като треньор или както в този момент – просто като един откровено обичащ клуба човек. Поради обстоятелството че зложелателите на нашия обичан отбор са толкоз доста, желая да им кажа едно нещо. И по тази причина ще изтъквам не за първи път един от най-великолепните плакати на Сектор Г: „ От огъня на вашата ненавист остана единствено пепелта, нашата обич е безконечна! Винаги ще има ЦСКА!” Точно по този начин, уважаеми другари, постоянно ще има ЦСКА. И Стойчо Младенов в никакъв случай не би попречил на положителното бъдеще на клуба. Само аз си знам през какви най-много душевен тествания минах през последните три години и знам, че не съм заслужил да работя, без да ми заплащат месеци наред. Само аз знам какъв брой невярни спекулации бяха изговорени за мен от хора сякаш израсли в клуба и седели неведнъж на масата ми, а за жалост не един и двама им повярваха. Днес ще кажа това – в името на бъдещето на нашия ЦСКА аз съм подготвен на всевъзможни взаимни отстъпки за парите, които имам да получавам и макар че са напълно почтено заслужени. В името на идеята ЦСКА аз жертвах здравето си, по този начин направиха моите помощници, направихте го и вие, същинските „ червени” сърца.

Не мога да приказвам от името на останалите кредитори. Не мога да взема решения вместо тях. Само мога да моля към всички, които живеят с концепцията ЦСКА и имат да получават суми: „ Сега е най-важният миг в историята да покажем, че сме армейци! Нека не сме ние тези, които ще извърнат дефинитивно ЦСКА. Нека сме тези, които ще опитат да вдигнат славната емблема!”

Ако страната желае в действителност да помогне на ЦСКА, дано потърси отговорност от тези, които са натрупали задълженията към Национална агенция за приходите.

Аплодирам напъните на Гриша Ганчев да оздрави и избави ЦСКА. Познавам го от 30 години и знам, че той в действителност милее за емблемата. Всички, които сме свързани с ЦСКА, би трябвало да помогнем на индивида, който желае да избави клуба ни от изгубване. Аз съм сигурен, че ЦСКА ще бъде и ще пребъде. И скоро отново ще се радваме на победи и във безконечното дерби, и на трофеи, и на европейски триумфи.

С почитание
Стойчо Младенов”

Дали ли Стойчо Младенов ще си съблюдава думата следва да разберем.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР