От известно време нещата между Дакота Джонсън и Крис Мартин

...
От известно време нещата между Дакота Джонсън и Крис Мартин
Коментари Харесай

Коя ще е следващата стъпка на Дакота Джонсън и Крис Мартин

От известно време нещата сред Дакота Джонсън и Крис Мартин вървят повече от добре, а най-красивото доказателство за това е пръстенът със смарагд.
 Дакота Джонсън, Крис Мартин, пръстенът със смарагд и сгодени ли са двамата
Какво значи новият пръстен на Дакота Джонсън

Може би тъкмо това, което си мислим

Актрисата, която стана известна най-много с присъединяване си във кино лентата " Петдесет нюанса сиво " и фронтменът на групата „ Coldplay “ са дружно от 2017 година

След къса разлъка преди време, те са подготвени за доста по-сериозни неща, като това да имат нов общ дом, да вземем за пример. Между другото, приказва се, че за събирането им доста е помогнала някогашната брачна половинка на Крис Мартин – Гуинет Полтроу, която ужасно харесва Дакота.

Двойката към този момент има нов общ дом - това е къща в Малибу за 12.5 милиона $ с повърхност от над 500 квадратни метра, написа Daily Mail. Сключената договорка е много преференциална, поради лукса, който предлага парцелът.

Документите за покупката Джонсън и Мартин са оформили преди няколко месеца. Актрисата и музикантът към този момент са притежатели на първокласна двуетажна къща, в която има шест спални, девет бани, мраморна кухня и домакински киносалон.

На територията на имението са ситуирани също дом за посетители със стая за игри, басейн, бар и площадка за барбекю.
 Дакота Джонсън, Крис Мартин и сгодили ли са се двамата
Готови ли са за нещо по-сериозно Дакота Джонсън и Крис Мартин

Може би скоро ще има женитба

Според документите двойката може да оборудва и частен тенис корт. А всекидневната разполага с камина и зашеметяваща панорама към Тихия океан и близките планини. Новият дом е превъзходен, а ние се чудим коя ще е последваща стъпка на влюбената двойка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР