От Източния комитет на германската икономика (OAOEV) смятат, че целта

...
От Източния комитет на германската икономика (OAOEV) смятат, че целта
Коментари Харесай

За немския бизнес прекъсването на връзките с Русия е вредно

От Източния комитет на немската стопанска система (OAOEV) считат, че задачата на Евросъюза не е опустошение на стопанската система на Русия и цялостен раздор на връзките с нея, защото това би навредило на бъдещето на континента. Това написа в изказване на ръководителя на организацията Оливър Хермес.

" Целта на глобите на Запада, която ние поддържаме, е ориентирана към изменение на дейностите на съветските управляващи, а не към цялостно опустошение на стопанската система на Русия и обедняване на популацията. Пълният раздор на европейско-руските стопански контакти също по този начин не е цел на политиката на наказания ", отбелязва Хермес. " Това би било изцяло контрпродуктивно за мирното бъдеще на нашия континент ", прибавя той.

Оливър Хермес акцентира, че Източният комитет на немската стопанска система не е склонен с тези, които осъждат фирмите, които не престават интензивно да работят на съветския пазар, защото прекратяването на бизнеса в Русия ще донесе съществени загуби.

Според Оливър Хермес, и в изискванията на настоящи наказания съществуват и открити настоятелен връзки. Но проектите на съветските управляващи да вкарат външни мениджъри в предприятията на задграничните  компании в страната, които са решили да преостановят активност в Русия, слагат под опасност продължаването на активността на немските компании на територията на Руската федерация, отбелязва ръководителят на организацията.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР