От изключително важно значение е да има нов бюджет, а

...
От изключително важно значение е да има нов бюджет, а
Коментари Харесай

Гуцанов: Народното събрание работи като щаб на армията

От извънредно значимо значение е да има нов бюджет, а не да бъде удължен остарелият. Това съобщи в по БНТ депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Борислав Гуцанов. Допълни, че не чака да има наддаване по тематиката, защото то няма да докара до нищо положително.
Прочетете още
Темпото на консултациите съставлява проблем за съставянето на постоянен кабинет, което за Българска социалистическа партия е най-важното, сподели Гуцанов.

" Очаква ни една нелека зима, тъй че постоянен кабинет е основно значим за страната ни, а и стратегически за развиването на България ", посочи Гуцанов.

По думите му е належащо да се направи по този начин, че хората да са спокойни дали ще могат да си платят сметките за ток. Енергийната беднотия би трябвало да бъде избрана като разбиране, прикани Гуцанов.

Според него в Народно събрание първите 2 седмици се е работело като щаб на армията, като се е оформила " Коалиция на войната ", което тормози левицата.

Гуцанов попита дали най-важно за Народното събрание е било даването на военна помощ за Украйна и решението за закупуването на още изтребители F-16, като ги дефинира като " самолети на хартия ".

Призова да се реши общественият пакет и да се подчертава върху развиването на стопанската система.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР