От изказването на Иван Гешев мога да отбележа няколко неща

...
От изказването на Иван Гешев мога да отбележа няколко неща
Коментари Харесай

Борисов за Гешев: Само аз съм му виновен - това разбрах

От изявлението на Иван Гешев мога да отбележа няколко неща - не чух Румен Радев, не чух Христо Иванов, не чух Атанас Атанасов, не чух Кирил Петков, не чух Асен Василев, не чух " Възраждане ”, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи или Има Такъв Народ. Само аз съм му отговорен - това разбрах. Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост?

Нито съм приказвал, нито на прокурор съм се обадил, който и да е било, с изключение на на него, когато стана атентатът, с цел да му изразя състрадание, угриженост и молба да намерят причинителите. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява думите на основния прокурор, който уточни:

" Получих предложение, споделиха, че е от Бойко Борисов - да стана дипломат или вероятно да имам политическа кариера, може би в неговата партия ”.  Борисов акцентира, че посланиците се утвърждават от президента Радев:

" Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост? Посланиците се назначават от президента. Нито съм приказвал, нито на прокурор съм се обадил, който и да е било, с изключение на на него, когато стана атентата - да изразя състрадание и угриженост и молба да намерят причинителите. И състрадание към фамилията - тъй като този, който си разреши да плаши фамилията, той е отпадък. А да наречеш избраниците на народа политически отпадък, това не е правилно. На нито един прокурор и арбитър не съм се обаждал, никакви листчета не съм пращал ".

Борисов разяснява, че не се плаши от още един арест, тъй като поддръжката на хората е видна. Допълни, че чакат резултати от декларираното от Гешев в изявленията, че до две-три седмици по знакове каузи ще има резултат.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР