От италианския отбор Фиорентина поискаха тежки наказания за Уест Хям,

...
От италианския отбор Фиорентина поискаха тежки наказания за Уест Хям,
Коментари Харесай

Фиорентина поиска тежко наказание заради ударения си капитан

От италианския тим Фиорентина желаеха тежки санкции за Уест Хям, откакто почитатели на лондонския клуб удариха с чаша в главата капитана на италианците Кристиано Бираги и му отвориха рана, заяви Агенция Франс Прес.

Финалът за Лигата на нациите в Прага бе спрян за няколко минути след половин час игра. Бираги бе ударен от хвърлени пластмасови чаша по тила при опит да извърши корнер, като главата му бе разкървавена и се наложи той да бъде бинтован, с цел да доиграе мача.

Раната му е наложила " осем шева ", които са му били направени след края на мача, разкриха от Фиорентина. Бираги бе в основата на първия гол на Уест Хям, като бе свирена дузпа против отбора му, откакто той игра с ръка в наказателното поле.

" Това неприемливо държание явно повлия на представянето на играча и съотборниците му, като концентрацията към събитията на терена бе нарушена от опасността за персоналната им сигурност ", написаха от клуба от Флоренция.

" Клубът е уверен, че УЕФА ще прегледа деликатно обстановката и ще накаже случая по допустимо най-строгия метод, с цел да не се повтарят сходни обстановки ", заключиха от Фиорентина.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР