От Интер вече мислят за трансферния пазар през януари, след

...
От Интер вече мислят за трансферния пазар през януари, след
Коментари Харесай

Низвергнати стрелци на Реал и Арсенал са вариант пред Интер

От Интер към този момент мислят за трансферния пазар през януари, откакто изпълнителният шеф Джезепе Марота беше безапелационен, че през зимата клубът няма да продава никоя от звездите си, а вместо това ще се укрепи с най-малко с едно-две нови попълнения.

Нападателят Алексис Санчес към този момент загатна, че не е удовлетворен от статута си на твърда запаса в отбора и е доста допустимо при първа опция да си тръгне от “Джузепе Меаца”. Така съгласно “Гадзета дело спорт” клубното управление е почнало да мисли кой да бъде неговият заместител.

Засега опциите са две - Лука Йович от Реал Мадрид и Александре Лаказет от Арсенал. Сърбинът не получава доста шансове за игра в състава на мадридчани поради превъзходната форма на Карим Бензема и своите неубедителни изяви в мачовете, в които треньорът му гласоподава доверие.

Междувременно, договорът на френския нападател изтича в края на сезона и по този начин “нерадзурите” могат да го привлекат от лондончани с ниска трансферна сума. Изданието добавя, че е допустимо също по този начин те да подсилят халфовата си линия с Нахитан Нандес от Каляри, който беше свързван с отбора и през лятото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР