От името на Централния съвет на ДПС пожелават на Доган

...
От името на Централния съвет на ДПС пожелават на Доган
Коментари Харесай

ДПС към Ахмед Доган за неговата 70-годишнина: Благодаря, Учителю!

От името на Централния съвет на Движение за права и свободи пожелават на Доган " здраво здраве и нестихваща сила ".

" И с доста обич му желаем да черпи с цялостни шепи от живота, който толкоз доста обича, да лети на крилете на свободата, за която се е борил и ни е учил на тази битка и да бди над Движение за права и свободи, в името на новото начало, което сме призвани да построяваме дружно, неуморно и поредно, трансформирайки мира, сигурността и просперитета в персонална мотивация за живот на всеки, по този начин, че светът да бъде по-надежден за нас и за нашите деца.



Преди дни стана ясно, че Доган отсрочи честванията си за 70-годишния си празник за неопределен срок " заради свещения месец Рамазан и динамичната политическа конюнктура в страната ни ", обясниха от пресцентъра на партията.

Днес обаче той ще даде 70 ифтара в цялата страна.

Това е вторият рожден ден, който почетният водач на Движение за права и свободи отсрочва през последните години. През 2020 година не чества 66-ия си поради преди малко разразилата се пандемия от ковид. А предходната година съответства с предизборната акция. Структурите на Движение за права и свободи от цялата страна обаче се събраха и честваха рождения ден на водача си с торти с лика му, напомня " 24 часа ".

А другояче през годините Доган приемаше на посетители за рождения си ден целия хайлайф на Движение за права и свободи, а пред централата на придвижването се извиваха опашки от пристигнали да му честитят. 60-годишнината си отпразнува в Боянските сараи с целия партиен хайлайф, поканени бяха обичани техни реализатори.

Сред подаръците постоянно бяха картини и скулптури на соколи, както и голям брой книги, защото четенето му е уязвимост. За 55 година водачът на ГЕРБ Бойко Борисов му подари куче, а Сергей Станишев - микроскоп. Един от най-оригиналните дарове, които получи за 58-ия си рождения ден беше езотерична риба, знак на смирението, направена от обичания му ваятел.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР