От Има такъв народ ще внесат в Народното събрание отново

...
От Има такъв народ ще внесат в Народното събрание отново
Коментари Харесай

ИТН внасят в НС отново промените в Закона за референдумите

От " ИТН " ще внесат в Народното събрание още веднъж измененията за Закона за референдумите, това разгласи в коридорите на Народното събрание депутатът Станислав Балабанов. 

" Ние сме упорити и 3 месеца по-късно входираме отначало този закон, прецизиран от нас, с леки корекции от нас ", уточни Балабанов. 

" Въпреки че сме изправени пред една стена от корупционери, които ги интересуват други неща сега, свързани с делба и систематизиране на страната, въпреки всичко се надявам, че ще извърнат внимание на желанията на хората и на нашата самодейност, която е наша борба от доста години нас. Казвам " наша ", тъй като предишния ден в обява от медиите разбрах, че ПП-ДБ ще вкарват техен план, който ще трансформира закона за директното присъединяване на жителите, безусловно изкопиран от плана на Има Такъв Народ от преди 3 месеца, против който те гласоподаваха срещу. Не е ли лицемерно, бе, сътрудници?! Къде бяхте вие преди 3 месеца, когато Има Такъв Народ ги входирахме всичките тези неща, само че гласувахте срещу?! Много ми е забавно по какъв начин ще работят оттук насетне тези в пленарна зала, които крадат нашите хрумвания ", добави той. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР