От HBO Max, които са създатели на Сексът и градът

...
От HBO Max, които са създатели на Сексът и градът
Коментари Харесай

Ким Катрал се завръща като Саманта Джоунс

От HBO Max, които са основатели на " Сексът и градът " и продължението му " И просто по този начин... ", потвърдиха пред медиите, че 66-годишната актриса още веднъж ще се появи на екран като обичаната ни другарка, без която една незабравима четворка не може да съществува. Тя ще взе участие във втория сезон на " И просто по този начин ", като се чака да я забележим чак във финалния епизод, където ще приказва по телефона с Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър).

Според Variety, Катрал е снимала своята сцена на 22 март в Ню Йорк, само че не се е срещнала с нито една от колежките си, в това число Паркър, с която споделя екрана в този миг. Синтия Никсън, която влиза в ролята на Миранда Хобс, и Кристин Дейвис, която играе Шарлот Йорк, също не са съумели да се видят с някогашната си колежка. Ким е нямала допир и със основателя на поредицата – Майкъл Патрик Кинг. Все отново тя е имала някаква връзка и взаимоотношение с член от екипа на " Сексът и градът ", а точно дизайнерката Патриша Филд.

Макар появяването на Катрал да идва като изненадваща вест за почитателите, Патрик Кинг съобщи пред Variety предишния юни, че Саманта постоянно ще бъде част от вселената на " Сексът и градът " и най-вероятно ще я забележим във втория сезон на " И просто по този начин ", който прави премиерата си на 22 юни. Когато беше запитан дали героинята ще бъде забелязана в бъдещи епизоди, той изрично съобщи " Да! ".

Помолен да даде малко повече елементи към развиването и сцените на Саманта Джоунс, която изостави Ню Йорк и отпътува за Англия, с цел да работи като ПР на огромна компания, Кинг отхвърли да ги даде. " Всичко е напълно ново за момента. Едно от главните ми правила е да не споделям нищо, до момента в който то не се случи ", добави режисьорът. Той съобщи, че единствената му цел е да събере всички познати герои на едно място, тъй че ще работи за това през идващите епизоди.

Саманта Джоунс беше включена в първия сезон на " И просто по този начин ", само че единствено посредством текстово известие, което изпраща на Кари Брадшоу. Зад написаното обаче не стои Ким Катрал, а екипът на сериала, като актрисата неведнъж заявяваше преди, че няма да се завърне към поредицата.

" Поредицата безусловно е третият филм. Ето какъв брой изобретателни са те. Никога не съм била молена да бъда част от продължението. Изразих възприятията си ясно след опцията за трети филм, тъй че разбрах за новия сериал като всеки различен – от обществените мрежи ", сподели Катрал пред Variety предходната година.

Сара Джесика Паркър удостовери думите ѝ, казвайки че никой не се е обадил на колежката ѝ за завръщане като Саманта Джоунс. " Тя беше ясна, че това е нещо, което желае да остави зад тила си, тъй че не сметнахме за нужно да я питаме ", разкри актрисата. Допълни, че това по никакъв метод не е отрицателно отношение към Катрал, а по-скоро вземане предвид с нейните стремежи.

През 2017 година Ким съобщи, че в никакъв случай не е била другарка с колежките си от " Сексът и градът ", изключително с Паркър. Пред Пиърс Моргън тя загатна, че екранната Кари Брадшоу се е държала неприятно с нея и това е била повода за отдалечаването сред двете. " Мисля, че можеше да бъде по-мила. Наистина считам, че можеше да бъде по-мила. Не знам какъв и е казусът ", добави Катрал.

Въпреки че не беше помолена да се завърне като Саманта Джоунс в " И просто по този начин ", Ким не остана безработна. Тя взе участие във кино лентата About My Father с Робърт де Ниро, като се чака да я забележим и в идната драма Glamorous по Netflix, която прави премиерата си на 22 юни.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР