От години се върти тази тема за въвеждането на някакъв

...
От години се върти тази тема за въвеждането на някакъв
Коментари Харесай

Филип Димитров с ключови думи за Гешев! Решението

От години се върти тази тематика за въвеждането на някакъв механизъм за следствие на основния прокурор, тъй че решение би трябвало да се откри. Да се гласоподава процедура, която да добави в този момент съществуващата, би било мъдра политическа активност. Това показа в ефира на Nova News бившият министър председател на страната и сегашен парламентарен арбитър Филип Димитров.

Той посочи, че и сега съществува механизъм за надзор и следствие на основния прокурор, вследствие на което е и сегашната инспекция против Иван Гешев и идния му разпит в прокуратурата. По думите на Димитров съществуването на спомагателна процедура би било " отпушване на една затлачвана в продължение на години обстановка ".
-->
Бившият министър председател разясни, че лансираното от Борисов така наречен " конституционно държавно управление " не е юридически термин, а разбиране от сферата на политическото говорене, написа novini.bg.

Това дали някой е превишил правата си или не извършва отговорностите си по правилния метод не е въпрос на конституция, означи Филип Димитров и добави, че следователно просто се приключва предварително мандатът на дадения човек.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР